ارتباط بین دیابت و تخم مرغ

ارتباط بین دیابت و تخم مرغ
در طی تحقیقات، دانشمندان توانسته اند ثابت کنند که خطر ابتلا به دیابت مستقیماً با افزایش مصرف تخم مرغ متناسب است. این مورد در مردان و زنان مشاهده می شود، در حالت دوم شاخص خطر بیشتری دارد.

دانشمندان ارتباط بین بیماری دیابت و تخم مرغ را کشف کردند.

به گزارش اسپوتنیک، مجله تغذیه بریتانیا می نویسد، دانشمندان دانشگاه پزشکی چین به همراه همکارانشان از دانشگاه استرالیای جنوبی و دانشگاه قطر، تأثیر مصرف مقدار قابل توجهی تخم مرغ بر پیشرفت دیابت نوع ۲ را به مدت ۲۰ سال بررسی کرده اند.


برای پیشگیری از ابتلا به دیابت چه مواد غذایی مفید است؟
کارشناسان داده های مربوط به رژیم غذایی ۸۵۴۵ نفر را که از سال ۱۹۹۱ تا ۲۰۰۹ جمع آوری شده بررسی کردند و دریافتند که در دهه های اخیر تعداد تخم مرغ در رژیم غذایی چینی ها دو برابر شده است.

مینگ لی، متخصص اپیدمیولوژی دانشگاه استرالیای جنوبی گفت: “جمعیت در حال روی آوردن به یک رژیم غذایی پر کالری هستند که حاوی گوشت، غذاهای چرب و مقدار زیادی کربوهیدرات است. طبق اطلاعات ما، طی ۲۰ سال گذشته، تعداد تخم مرغ در رژیم چینی دو برابر شده است.”

در طی تحقیقات، دانشمندان توانسته اند ثابت کنند که خطر ابتلا به دیابت مستقیماً با افزایش مصرف تخم مرغ متناسب است. این مورد در مردان و زنان مشاهده می شود، در حالت دوم شاخص خطر بیشتری دارد.

به گفته این روزنامه، در حال حاضر، دیابت در ۱۱٪ از جمعیت چین تشخیص داده می شود که از میزان متوسط ​​بروز جهانی ۸.۵٪ فراتر می رود.

۰/۵ (۰ Reviews)
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on print
چاپ
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
مطالب مرتبط :

راز طول عمر

متخصصان تغذیه در ایتالیا معتقد اند که پرهیز از پرخوری به حفظ طول عمر در سنین پیری کمک خواهد کرد. به گزارش اسپوتنیک، سیلویا ویتالی متخصص تغذیه در ایتالیا،...

رپورتاژ آگهی :